ADAKAH SABUN NOUR AIN MEMPUNYAI MERCURY? ~ Nour Ain Beauty Care - Cahaya Keanggunan Sejati
RANGKAIAN PRODUK NOUR AIN NOUR AIN BEAUTY CARE NYATA JELITA KEANGGUNAN SEJATI TIADA LAGI MASALAH JERAWAT

ADAKAH SABUN NOUR AIN MEMPUNYAI MERCURY?


ADAKAH SABUN NOUR AIN MEMPUNYAI MERCURY?
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pengguna Nour Ain Beauty Care.
Pada hari ini, kecoh mengenai Sabun Nour Ain Beauty Care yang mengandungi Mercury.
Pertama sekali, dakwaan tersebut adalah TIDAK BENAR dan berunsur FITNAH.

KANDUNGAN
Sabun Nour Ain mempunyai kandungan 90% dari minyak. Kalau kita masak minyak lama-lama memang confirm hangit. Sebab proses berbeza-beza.

Sabun Nour Ain di perbuat dengan minyak kelapa dara, minyak zaitun, minyak masak caustik soda air dan pewangi saja. Tiada bahan tambahan.

Kelulusan dari pihak JAKIM dan mereka juga datang ke kilang pembuatan untuk melihat sendiri cara pengolahan Sabun Nour Ain. Yang pastinya 100% HALAL.

KAJIAN
Sekiranya minyak di bakar di atas sudu besi dah tentu ianya akan terbakar dan hitam.

Semua sabun atau barangan kosmetik mesti akan terbakar hangus kalau direct dengan api. Kalau ikutkan semua benda pun ada takat didih dia. Even nasi dan air sekalipun kalau overheat akan hangus. So, secara clinicalnya experimen tu tak valid sebab dia tak rekod berapa darjah celcius api tu, berapa kuantiti sabun yg digunakan, berapa lama masa diambil sampai benda tu hangus.

Kalau sabun atau produk yg guna transparent sabun dimana sabun tu mmg dimasak dan dibekukan mmg takkan terbakar. Tapi Sabun Nour Ain TIDAK DIMASAK dan ianya hanya dibancuh dan DIBEKUKAN secara semulajadi.

Siapakah yang membuat kajian tersebut? Adakah dia profesional dan bertauliah. Adakah dia mempunyai rekod dan peralatan untuk membuat kajian?

TINDAKAN UNDANG-UNDANG
Kami sudah berbincang dgn pihak lawyer. So kepada pengguna Nour Ain Beauty Care anda tidak perlu risau kerana produk kami telah mendapat kelulusan dari pihak KKM.

Tindakan undang undang akan diambil ke atas siapa sahaja yg berniat jahat cuba menjatuhkan dan menfitnah Produk Nour Ain.

TESTIMONIAL KAJIAN
Sila refer FB Page Nour Ain
Berikut adalah kajian yang dibuat dengan minyak masak dan sudu. Hasilnya, minyak masak sememangnya terbakar tapi bukan bermaksud adanya mercury.

Anda tidak perlu risau menggunakan rangkaian Produk Nour Ain Beauty Care kerana ianya telah mendapat kelulusan dari pihak BerWAJIB dan HALAL. Kami sentiasa membantu anda bagi yang menghadapai masalah kulit muka dengan harga yang berpatutan.

Terima Kasih

Yang Benar,
HQ Nour Ain Beauty Care

Pusat Jualan Online: +60122022920
Khidmat Pelanggan: 1800 88 1525
Website: www.nourain.com


FOLLOW US ON FACEBOOK