April 2013 ~ Nour Ain Beauty Care - Cahaya Keanggunan Sejati
RANGKAIAN PRODUK NOUR AIN NOUR AIN BEAUTY CARE NYATA JELITA KEANGGUNAN SEJATI TIADA LAGI MASALAH JERAWAT

NOUR AIN BEAUTY CARE - TESTIMONI






Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - TESTIMONI MUKA LELAKI

TESTIMONI MUKA LELAKI 
Mereka telah membeli set 3 in 1



Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - PERTANYAAN

SILA SMS / WHATSAPP / TELEGRAM KE 
+6012.2022920 / +6010.2376969 
FB PAGE MESSAGE
 Message Ke Facebook NourAin
  ATAU HUBUNGI PENGEDAR YANG BERDEKATAN DENGAN ANDA DI

PENGEDAR BERDAFTAR
▶ ▷ PENGGUNA NOUR AIN
 ◀ ◁


Nama Anda : *

Email Anda untuk Dihubungi : *

Sila isikan mesej atau pesanan anda : *

Boleh hubungi Admin di SMS, Telegram, WhatsApp +60122022920 ATAU +60102376969 untuk maklumbalas pantas. Jutaan terima kasih atas kerjasama anda.


Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - BORANG PESANAN

SILA SMS KE 60122022920 / 60102376969 
Maklum balas dengan cepat, SMS 012 2022920 atau FB PAGE : http://on.fb.me/15h3crh

SILA KLIK SINI SETELAH BORANG DIISI 




Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - PENGEDAR BERDAFTAR




Kepada pelanggan yang berada di kawasan berhampiran dealer kami boleh mendapatkannya dengan merujuk kepada kawasan serta maklumat yang diberikan;


SELANGOR

Azyyati Binti Jailan
- Klang, Selangor
012 - 3927657

Engku Ummu Aiman Binti Engku Zahit
- Saujan Impian / Semenyih / Kajang
013 - 6353638

Zaimie Binti Zainal Abidin
- Kajang / Bangi
012 - 2982536

Iqriyyah
- Gombak
011 - 37954625

Faida Binti Muhamad Halil
- Puchong, Selangor
010 - 7713188

PUTRAJAYA

Mahani Binti Merang
- Presint 15, Putrajaya
019-2841324

KUALA LUMPUR

Normah Binti Hashim
- Bangsar / KLCC
017 - 2219244

Nur Irzawanee Binti Mohd Salleh
- Jalan U-Thant / Desa Pandan
012 - 9674040

Noor Jamilah Binti Kassim
- Pantai Dalam / Wangsa Maju
013 - 6963624

Ummi Nadrah Binti Abbas
- Sg. Besi / Bdr Tasik Selatan
011 - 27255636 
 
Rose Shalmizan Binti Ismail
- Jln. Tar / Setapak
011 - 33022176

PAHANG

Nadia Binti Nor Aripin
- Temerloh, Pahang
017 - 3600937

Norizan Binti Mat Tan
- Kuantan, Pahang
019 - 9657767

NEGERI SEMBILAN

Bidayah Binti Muhd Jamil
- Mantin, Negeri Sembilan
013 - 3993565

MELAKA

Suriani Binti Arifin
- Ayer Keroh, Melaka
019 - 3586010

JOHOR

Marsella Binti Md Salleh
- Larkin Jaya, JB
019 - 7232397

Fazida Binti Mohamad
- Ulu Tiram, Johor
017 - 7422690

Aishahidzura Binti Abdullah Mansor
- Kota Tinggi, Johor
016 - 7257156
 
Nor Hayati Binti Gaman
- Kluang, JB
012 - 7780856
 

WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN

Siti Adibah Binti Mohd Yusoff
- Labuan
016 - 5823346




Sebarang pertanyaan dan maklum balas segera boleh hubungi / sms :



Read More »

PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA NOUR AIN BEAUTY CARE


Salam Sejahtera kepada semua warga Malaysia, 
MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN NOUR AIN BEAUTY CARE

NOUR AIN BEAUTY CARE menawarkan peluang kepada semua untuk berjaya sebagai PENGEDAR tanpa cabaran yang biasa dikaitkan Pemasaran Produk Kecantikan yang TERBUKTI BERKESAN dan menghasilkan pendapatan yang berlipat kali ganda.

Oleh itu, pihak kami menawarkan kepada sesiapa yang ingin berniaga / menjadi PENGEDAR dengan produk NOUR AIN BEAUTY CARE boleh menghubungi saya dengan segera agar kita boleh berkomunikasi dengan lebih lanjut untuk anda mendapat pendapatan

Sila isikan maklumat anda dengan mengisi borang di bawah ini. Saya akan menghubungi anda dengan segera dan memberi maklumat lanjut untuk perniagaan ini.

Maklum balas dengan cepat, SMS 012 2022920 atau FB PAGE : http://on.fb.me/15h3crh






Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - TESTIMONI DI DAGU

Berikut adalah Testimoni Jerawat di bawah dagu di mana ianya menggunakan NOUR AIN BEAUTY CARE - BEAUTY CARE SET 3 IN 1
Jangka Masa : 10 Hari



                 NOUR AIN BEAUTY CARE - BEAUTY CARE SET 3 IN 1

1) NOUR AIN BEAUTY CARE - BEAUTY SOAP
- Bertindak sebagai agen pembersih.
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut.
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.
CARA PENGGUNAAN :  
Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)

2) NOUR AIN BEAUTY CARE - UV+FOUNDATION
- Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
-Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)

3) NOUR AIN BEAUTY CARE - NIGHT CREAM

- Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan untuk kulit normal
CARA PENGGUNAAN
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap
 
RM52.00

Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - TESTIMONI

Pengalaman Pengguna

Terima kasih kepada semua pengguna yang telah menggunakan produk Nour Ain Beauty Care. Testimoni berikut adalah pengguna yang mahu berkongsi pengalaman setelah menggunakan produk kami:



Gambar 1 & 2 - Minggu Pertama ke 2. Kesan penggunaan NOUR AIN sudah nampak perubahan di bawah mata. Kesan lingkaran gelap & jeragat di pipi mulai pudar.





Testimonial terbaru, selepas 2 minggu menggunakan set 3 in1 + toner + vit-c serum, wajah semakin berseri2 Terima kasih sudi kongsi gambar sebagai testimonial.












Gambar kiri: sebelum menggunakan nour ain, kulit sedikit gelap, tona tidak sekata, lingkaran gelap bawah mata jelas kelihatan, jeragat nipis di muka.. Gambar kanan: selepas menggunakan Nour Ain, kulit makin cerah.









Lagi testimonial pengguna nour ain.. Dengan hanya menggunakan 2 set, inilah hasilnya (Gambar selepas) Alhamdulillah..(ifa)









Ting..Tong.. Testimoni Nour Ain lagi..;) belum sampai 10 hari menggunakan set 31n1+ toner+ vit c serum. Inilah hasilnya,  Alhamdulillah.. So u ols, lets try..









Testimoni lagi..adik ni ank kpd sis nomie norhalifah berusia 14 thn..mengalami sun burn sebelum ni..hanya menggunakan Nour Ain Beauty Soap...Alhamdulillah sekarang dah putih berseri.









Lagi dan lagi testimoni Nour ain.. So korang takkan nk tengok je orang lain dah match cantikkan ;) masih belum terlambat.. Jom order produk mampu milik ni.










Sambil2 breakfast saye nk share testimoni pengguna nour ain.. Seleps sebulan penggunaan inilah hasilnya.. Jom dptkn kulit tanpa masalah dgn nour ain.











Sebelum menggunakan Produk Nour Ain Beauty Care, jerawat tebal di seluruh wajah & kulit berminyak. Alhamdulillah dengan izin Allah SWT. Selepas menggunakan dua set produk Nour Ain Beauty Care. lnilah hasilnya.. sekarang masih menggunakan Nour Ain dan kulit semakin cantik.







Sebelum menggunakan Produk Nour Ain Beauty Care, kulit berminyak, tidak sekata dan berjerawat di zone T. Hasil selepas mengamalkan Nour Ain secara konsisten.











Kulit kusam, masalah jeragat yang tebal dan kulit tidak bermaya sebelum menggunakan Nour Ain Beauty Care. Selepas menggunakan dua set Nour Ain Beauty Care, jeragat semakin nipis, kulit semakin cerah...Alhamdulillah..








Lihatlah hasil sebelum dan selepas.
Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - LATAR BELAKANG


nour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty care
SEJARAH KAMI

Nour Ain Beauty Care adalah produk barangan kosmetik dan penjagaan kulit keluaran ELSUHAZ (M) Sdn. Bhd.

ELSUHAZ (M) Sdn Bhd dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera dan ditubuhkan pada 23 November 2006 dengan matlamat untuk menjadikan syarikat ini sebagai pengeluar dan pembekal barangan kosmetik dan penjagaan kulit yang unggul di wilayah utara dan di seluruh negara secara amnya.

MISI
    1. Wujud sebagai sebuah pusat pembekal barangan kosmetik dan barangan penjagaan kulit muka serba lengkap yang memberikan kemudahan kepada stokis, pengedar serta pelanggan kami dalam menguruskan permintaan mereka untuk keperluan kecantikan mereka.
    2.Untuk memberikan produk kosmefik yang berkualiti dan berjaya menepati kehendak pelanggan.
    3.Untuk menyediakan pakej produk dan perkhidmatan sebagai penambah nilai rangkaian produk.
    4.Untuk memberikan perkhidmatan yang konsisten, professional dan utuh bertahan.
    5.Terus berkembang maju dari segi pembangunan produk dan corak pengurusan yang baik lantas memberikan perkhidmatan yang profesional.
    6.Menjadi pemain utama dalam industri produk kosmetik kecantikan negara.




nourain, nour ain beauty, nourain skincare,nour ain beauty care,nour ain beauty care review,nour ain beauty care bangi, nour ain beauty care fasihah, nour ain beauty care testimoni, nour ain beauty soap, testimoni nour ain beauty, nour ain kosmetik, nour ain skin care, krim nour ain, produk kecantikan nour ain, produk muka nour ain, krim malam nour ain, nour ain produk, pengedar nour ain, produk nour ain, testimoni produk, nour ain, pengedar produk nour ain, stokis produk nour ain, pengasas produk nour ain, harga produk nour ain, produk kecantikan nourain, nour ain stokis, sabun nour ain, serum nour ain, set nour ain, testimoni nour ain skin care, nour ain testimoni, nourain beauty, nourain beauty, care, nourain produk

Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - PROFAIL

nour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty carenour ain beauty care
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah syukur kami kehadrat Ilahi kerana berjaya mewujudkan satu laman web dimana segala informasi dan talian stokis dan pengedar yang sebelum ini amat susah untuk diperolehi kepada para pengguna,dan dengan adanya laman web ini ianya dapat memberikan para pengguna memperolehi segala informasi mengenai produk penjagaan wajah berjenama Nour Ain dan sebagainya.

 Kini, www.nourain.com telah mengorak satu lagi langkah bagi memudahkan para pengguna dengan memberikan satu peluang kepada anda untuk membeli produk kami secara ONLINE yang diuruskan oleh  www.nourain.com hanya para pengguna perlu membuat tempahan, Bank-In kan pembayaran dan memberikan kami alamat di mana hendak di hantarkan tempahan anda.

Kami amatlah berbesar hati jika para pengguna dapat menggunakan kemudahan ini. Jika terdapat kekurangan daripada sistem kami ini janganlah segan dan silu untuk memberikan komen, kerana tanpa anda siapalah kami.

 Akhir kalam, selamat melayari laman web kami dan percayalah kami sentiasa berusaha memberikan yang terbaik kepada anda.

Sekian, terima kasih.

Maklum balas dengan cepat, SMS 012 2022920 atau FB PAGE : http://on.fb.me/15h3crh



nourain, nour ain beauty, nourain skincare,nour ain beauty care,nour ain beauty care review,nour ain beauty care bangi, nour ain beauty care fasihah, nour ain beauty care testimoni, nour ain beauty soap, testimoni nour ain beauty, nour ain kosmetik, nour ain skin care, krim nour ain, produk kecantikan nour ain, produk muka nour ain, krim malam nour ain, nour ain produk, pengedar nour ain, produk nour ain, testimoni produk, nour ain, pengedar produk nour ain, stokis produk nour ain, pengasas produk nour ain, harga produk nour ain, produk kecantikan nourain, nour ain stokis, sabun nour ain, serum nour ain, set nour ain, testimoni nour ain skin care, nour ain testimoni, nourain beauty, nourain beauty, care, nourain produk
Read More »

PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA NOUR AIN BEAUTY CARE ( REBUTLAH PELUANG INI )


Salam Sejahtera kepada semua warga Malaysia, 
MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN NOUR AIN BEAUTY CARE

NOUR AIN BEAUTY CARE menawarkan peluang kepada semua untuk berjaya sebagai PENGEDAR dan DROPSHIPPER tanpa cabaran yang biasa dikaitkan Pemasaran Produk Kecantikan yang TERBUKTI BERKESAN dan menghasilkan pendapatan yang berlipat kali ganda.

Oleh itu, pihak kami menawarkan kepada sesiapa yang ingin berniaga / menjadi PENGEDAR dan DROPSHIPPER dengan produk NOUR AIN BEAUTY CARE boleh menghubungi saya dengan segera agar kita boleh berkomunikasi dengan lebih lanjut untuk anda mendapat pendapatan

Sila isikan maklumat anda dengan mengisi borang di bawah ini. Saya akan menghubungi anda dengan segera dan memberi maklumat lanjut untuk perniagaan ini.

Maklum balas dengan cepat, SMS 012 2022920 atau FB PAGE : http://on.fb.me/15h3crh






Read More »

NOUR AIN BEAUTY CARE - EXCLUSIVE SET 4 IN 1

akan datang
FUNGSI
Set 4 dalam 1
Beauty Soap
UV + Foundation
Night Cream
Freshener Toner
Read More »

Terima Kasih

Terima Kasih Pesanan Anda,

Cara Pembelian;

1. Pastikan produk serta amaun yang dipesan termasuk kos pos.

2. Sila buat pembayaran terus ke akaun;

Nama : Nor Ashikin Ismail
Bank : Maybank 5640 1661 0651
CIMB : 7053 4235 75

3. Sila berikan bukti bayaran melalui 
SILA Whatsapp/WeChat/Telegram ditalian

+60122022920
+60102376969

dan

email : nourain.stokis@gmail.com

PENTING! Tanpa bukti bayaran & pengesahan bayaran produk tidak akan dipos sehingga pengesahan bayaran dilakukan.




Read More »

FOLLOW US ON FACEBOOK